Φανάρας Γεώργιος του Δημητρίου

Επιχειρηματίας

«Η τελευταία τετραετία ήταν για όλους δύσκολη, σκληρή και πρωτόγνωρη,σάρωσε τα πάντα,γκρέμισε βεβαιότητες και σταθερές 10ετιών. Ταυτόχρονα όμως ήταν η τετραετία που μας έβγαλε στη νέα πραγματικότητα πιο ώριμους και αποφασισμένους να βεβαιώσουμε και να δημιουργήσουμε ξανά.

Ήρθε ο καιρός να αναλάβουμε την ευθύνη,ο καθένας για τον εαυτό του,αλλά και για όλους τους άλλους να αλλάαξουμε το μέλλον μας. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι λύσεις δεν θα έρθουν με ένα μαγικό τρόπο και ούτε όπως φαίνεται από το κεντρικό κράτος που αδυνατεί μέχρι στιγμής να ανταποκριθεί στις ανάγκες μας. Πιστεύω πως θα έρθουν από εμάς, ανθρώπους με εμπειρία σε θέματα τις τοπικής αυτοδιοίκησης με άποψη και θέληση έτοιμοι να αναλάβουμε τις προκλήσεις της επόμενης πενταετίας.

Μετά από ώριμη σκέψη δηλώνω την απόφασή μου να στηρίξω με την υποψηφιότητα μου τον συνδυασμό της Γεωργίας Ζεμπελιάδου γιατί πιστεύω ότι είναι ο άνθρωπος ο οποίος μπορεί να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις του μέλλοντος».

Ποιος είναι ο Γ. Φανάρας

Γεννήθηκε στον Ταξιάρχη Γρεβενών, είναι παντρεμένος με την Αντωνίου Ζωή και έχουν μια κόρη τη Δήμητρα.

Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και μάρκετινγκ.

Από το 1991 είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας agrofar που ασχολείται με πρόσθετα ζωοτροφών.

Από το 2005 είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας ΒΕΣΖ Α.Α ΜΑΝΟΥΡΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

Το 2003 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ηρακλεωτών και το 2005 εκλέχτηκε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Στις εκλογές του 2010 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Γρεβενών. Από μικρή ηλικία ασχολείται με τα αθλητικά και τα μορφωτικά δρώμενα της περιοχής του.

Comments are closed.

© 2019 Γεωργία Ζεμπιλιάδου.