Γεώργιος Καλαμάρας – Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών

Γεωπόνος

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπατριώτες

στην δύσκολη αυτή περίοδο που περνάει η χώρα μας και την οποία  βιώνει με ιδιαίτερο τρόπο ο τόπος μας, είναι ώρα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, είναι ώρα να αφήσουμε πίσω τις προσωπικές μας αντιθέσεις και όλοι μαζί να χτίσουμε το κοινό μας μέλλον. Οι εποχές που η απλή διαχείριση ήταν αρκετή, έχουν περάσει. Χρειάζεται πλέον συγκεκριμένο σχέδιο με συγκεκριμένη στρατηγική και συγκεκριμένη στόχευση.         Αυτά είναι που εγγυάται η «ΕΛΠΙΔΑ», ο συνδυασμός που με επικεφαλή την κ. Ζεμπιλιάδου μπορεί να φέρει την Δυτική Μακεδονία στο επίκεντρο των Περιφερειών της Ευρώπης.

Συστρατεύομαι σε αυτόν τον αγώνα έχοντας την πεποίθηση πως με την γνώση, τις εμπειρίες την θέληση και την αγάπη των ανθρώπων του συνδυασμού μας για τον τόπο μας,  μπορούμε να κάνουμε την ελπίδα πράξη και τους Δυτικομακεδόνες  περήφανους για τον τόπο τους.

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών

Γιώργος Καλαμάρας

 

Βιογραφικό σημείωμα

Γεννήθηκα στα Γρεβενά  το  1968.

Πέρασα τα παιδικά και μαθητικά μου χρόνια στην Τρικοκκιά , τον τόπο καταγωγής μου, όπου οι γονείς μου έμεναν και μένουν μέχρι σήμερα.

Είμαι παντρεμένος με την Βασιλική Καλογιάννη που ασκεί το επάγγελμα της Νηπιαγωγού στην πόλη των Γρεβενών και έχω την ευτυχία να μεγαλώνω δύο παιδιά  τον Δημήτρη και την Ναταλία.

Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Τρικάλων, ενώ ακολούθησαν οι σπουδές μου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης , στο τμήμα Γεωπονίας.

Η επαγγελματική μου  σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1996 αμέσως μετά την στρατιωτική μου θητεία , ως γεωπόνος επιστημονικός συνεργάτης και πωλητής σε μεγάλη εταιρεία σπόρων και λιπασμάτων.Ακολούθως διατέλεσα τομεάρχης υπεύθυνος πωλήσεων και στην συνέχεια προιστάμενος  τεχνικού τμήματος και υπεύθυνος σποροπαραγωγής σε όλη την Ελλάδα στην ίδια εταιρεία και μέχρι το 2001.

Ιδρυτικό στέλεχος ,γενικός διευθυντής και υπεύθυνος ανάπτυξης νέας εταιρίας σπόρων, θυγατρικής μεγάλης εταιρίας γεωργικών εφοδίων από το 2001 έως το 2003.

Το 2003 διορίστηκα στον πρώην Δήμο Χασίων νυν Δήμο Δεσκάτης ως Γεωπόνος, όπου και εργάζομαι ως σήμερα.

Είμαι μέλος του ΓΕΩΤΕ και μέλος του Συλλόγου Δημοτικών υπαλλήλων Γρεβενών.

Ξεκίνησα την ενασχόλησή μου με τα κοινά ως ιδρυτικό μέλλος και πρόεδρος του περιβαλλοντικού συλλόγου Γρεβενών «Ποιότητα Ζωής».

Τον Φεβρουάριο του  2012 αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική, εντάχτηκα για πρώτη φορά σε πολιτικό φορέα την Δημοκρατική Αριστερά και υπήρξα υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών στις διπλές εκλογές του 2012.

Comments are closed.

© 2019 Γεωργία Ζεμπιλιάδου.