No comments yet

“ΕΛΠΙΔΑ”: Ομολογία Αποτυχίας και Επιβεβαίωση της συνεχιζόμενης αδιέξοδης Πορείας του κου Κασαπίδη οι αλλαγές των Αντιπεριφερειαρχών στην Περιφέρειά μας!

Δελτίο Τύπου

Κοζάνη 10-11-2021

Ομολογία Αποτυχίας και Επιβεβαίωση της συνεχιζόμενης αδιέξοδης Πορείας του κου Κασαπίδη οι αλλαγές των Αντιπεριφερειαρχών στην Περιφέρειά μας .

Είναι βεβαίως αναφαίρετο θεσμικό δικαίωμα του κάθε  Περιφερειάρχη να ορίζει τους άμεσους συνεργάτες του Αντιπεριφερειάρχες.

Κρίνεται όμως πολιτικά και ιδιαίτερα στη λήψη τόσο σημαντικών αποφάσεων που σηματοδοτούν και επηρεάζουν  την πορεία του τόπου.

Τα ερωτήματα που δημιουργούνται από την πρόσφατη εξέλιξη με τον ορισμό των Αντιπεριφερειαρχών είναι αμείλικτα:

-Οι αναθέσεις καθηκόντων έγιναν, αφού κρίθηκαν   αξιοκρατικά οι προηγούμενοι και αντικαθίστανται ή αναδιατάσσονται, ανάλογα με το μέχρι τώρα έργο τους ;

-Ή οι αλλαγές έχουν ως στόχο, ανεξάρτητα από κάθε αξιοκρατικό κριτήριο, την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών και τήρηση πολιτικών ισορροπιών ;

Το μήνυμα που στέλνουν οι πρόσφατες ριζικές αλλαγές είναι στενά  στη λογική πολιτικής διαχείρισης και διανομής ρόλων σε βάρος κάθε έννοιας αξιολόγησης, παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας. Όλα γίνονται με κριτήρια που έχουν απολέσει κάθε έννοια έξωθεν καλής μαρτυρίας, χωρίς να παραγνωρίζεται και ο άτυχος τρόπος συμπεριφοράς έναντι των εμπλεκομένων Αιρετών Προσώπων.

Οι επιλογές του Περιφερειάρχη  κ. Κασαπίδη δεν μας εκπλήσσουν !

Για άλλη μία φορά επιβεβαιώνεται η ελλειμματική πολιτική του παρουσία, με δυσμενείς δυστυχώς επιπτώσεις στο σύνολο της Αναπτυξιακής πορείας και της επίλυσης των προβλημάτων της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας.

Γραφείο Τύπου

Post a comment

© 2024 Γεωργία Ζεμπιλιάδου.