No comments yet

Η αίσθηση του χρέους απέναντι στο παιδί και η διάθεση προσφοράς, είναι οι προϋποθέσεις για να ασκήσει κάποιος το λειτούργημα του Εκπαιδευτικού.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοζάνη 14-4-2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Η αίσθηση του χρέους απέναντι στο παιδί  και  η διάθεση προσφοράς, είναι οι προϋποθέσεις για να ασκήσει κάποιος το λειτούργημα του Εκπαιδευτικού.  Εκπαιδευτικός  Ειδικής αγωγής ‘όμως σημαίνει   πάνω απ  όλα ΑΓΑΠΗ για το παιδί. Αυτή την κοινωνική ευθύνη και την ευαισθησία που οφείλει να δείξει η Αυτοδιοίκηση απέναντι στο πιο πολύτιμο τμήμα της κοινωνίας, τα παιδιά μας, εκφράζει στον συνδυασμό μας η νηπιαγωγός με εκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή Βάσω Γκριτζέλη.

Καλώς ήρθες στην ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ Βάσω

Βιογραφικό.

Γεννήθηκε στην Αιανή Κοζάνης, είναι παντρεμένη με τον Αναστάσιο Τοκμακίδη, υπάλληλο ΔΕΗ και ζει στην Πτολεμαϊδα.

Είναι μητέρα δυο παιδιών και κατοικεί στην Πτολεμαΐδα.

Σπούδασε νηπιαγωγός και υπήρξε ιδιοκτήτρια Κέντρου Απασχόλησης Παιδιών στην Κοζάνη.

Εργάστηκε ως νηπιαγωγός στον 2ο Παιδικό Σταθμό του Δήμου Κορυδαλλού, ως ωρομίσθιος εκπαιδευτικός στο Δ.Ι.Ε.Κ. Κοζάνης, στο πρόγραμμα Εργασιακής Εμπειρίας –STAGE 2000 στον « ΟΑΕΔ ΚΕΤΕΚ ΤΕΕ ΚΟΖΑΝΗΣ», ως ωρομίσθια εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Κ. – Ο.Α.Ε.Δ Κοζάνης, στη Σχολή Μαθητείας του Κ.Ε.Τ.Ε.Κ. – Ο.Α.Ε.Δ. Καστοριάς, στη Σχολή Μαθητείας του Κ.Ε.Τ.Ε.Κ – Τ.Ε.Ε. – Ο.Α.Ε.Δ. Κοζάνης, στο Κ.Ε.Κ. – Ο.Α.Ε.Δ. Καστοριάς.

Επίσης εργάστηκε ως Ανεξάρτητος Συνεργάτης Εταιρίας Ειδών Διατροφής και Προσωπικής Φροντίδας, αλλά και στη θέση της  Γραμματειακής Υποστήριξης σε Οφθαλμολογικό Ιατρείο.

Παρακολούθησε προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά που αφορούν στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών στην Πληροφορική, αλλά και στην Πληροφορική Τεχνολογία.

Επίσης παρακολούθησε σεμινάρια εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αλλά και ημερίδα για το Διαδίκτυο και την Εκπαίδευση που διοργανώθηκε από τα Τμήματα Δημοτικής Εκπαίδευσης και Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίαςενώ παρουσίασε εισήγηση για τον αυτισμό στο Συνέδριο της Εκπαίδευσης με θέμα « Το σχολείο το σχεδιάζει η κοινωνία».

Σήμερα, σε μια εποχή που η Ελλάδα δοκιμάζεται, απαιτούνται όσο ποτέ άλλοτε συμπεριφορές και υπεύθυνες ενέργειες από όλους μας. Από κάθε θέση έχουμε την υποχρέωση όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να βελτιώσουμε το μέλλον του τόπου μας. Έχουμε το χρέος να το πράξουμε απέναντι στη νέα γενιά, στα παιδιά μας που με απίστευτες δυσκολίες προσπαθούν να διατηρήσουν το όραμα και την ελπίδα τους.

Με τη σκέψη ότι κι εγώ από τη δική μου πλευρά οφείλω να προσφέρω ο,τι μπορώ, για να δώσει η Περιφέρειά μας στους πολίτες της την ευκαιρία να αποκτήσουν μια καλύτερη προοπτική βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους, αποφάσισα να είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ» στο πλευρό της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου.

Γιατί η Γεωργία έχει αποδείξει την μαχητικότητά της και προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια, με όλη της τη δύναμη να προωθήσει την ανάπτυξη στον τόπο μας.  Προσπαθεί για την ανάδειξη της Δυτικής Μακεδονίας μέσα από τους ανθρώπους της και αυτό αποτελεί για μένα ένα πολύ σημαντικό κίνητρο, ώστε να δηλώσω κι εγώ παρούσα σ’ αυτόν τον αγώνα.

Με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να αγωνιστώ για τη διεκδίκηση όλων όσων αξίζουν στον τόπο μας. Άλλωστε μέσα από τον χώρο της εκπαίδευσης στον οποίο κινούμαι και ιδιαίτερα μέσα από τον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, θεωρώ ότι έχουμε την υποχρέωση όλοι να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στη δημιουργία εκείνων των υποδομών που θα προωθήσουν σε όλους τους τομείς τα άτομα με ειδικές ανάγκες, καθιστώντας έτσι τη Δυτική Μακεδονία μια Περιφέρεια που θα είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το ευρωπαϊκό πλαίσιο σε ότι αφορά στις εκπαιδευτικές δομές.

Στόχος μας είναι να σχεδιάσουμε με ανθρωπιστικό χαρακτήρα μια νέα πορεία ανάπτυξης στον τομέα της ειδικής αγωγής και να διασφαλίσουμε ίσες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, ώστε να προάγουμε την κοινωνική ενσωμάτωση των ΑμεΑ.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μπορεί να αλλάξει μόνο με τη συμμετοχή όλων μας. Μέσα από την εργατικότητα και τη δύναμη των πολιτών της μπορεί να αποκτήσει «ΕΛΠΙΔΑ».

 

 

Γραφείο τύπου

Post a comment

© 2024 Γεωργία Ζεμπιλιάδου.