No comments yet

Ως «άνθρωπος της αγοράς» μπορεί να χαρακτηρισθεί ο Γιώργος Διγκόλης καθώς χρόνια τώρα μέσα απ’ τον τραπεζικό τομέα ζει καθημερινά τα προβλήματα, τις αγωνίες και τις προσδοκίες των ανθρώπων που παλεύουν να σταθούν όρθιοι στον ιδιωτικό τομέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση υποψηφιότητας.

Ως «άνθρωπος της αγοράς» μπορεί να χαρακτηρισθεί ο Γιώργος Διγκόλης καθώς χρόνια τώρα μέσα απ’ τον τραπεζικό τομέα ζει καθημερινά τα προβλήματα, τις αγωνίες και τις προσδοκίες των ανθρώπων που παλεύουν να σταθούν όρθιοι στον ιδιωτικό τομέα.

Γιώργο καλωσόρισες στο συνδυασμό της ΕΛΠΙΔΑΣ. Οι γνώσεις σου και η εμπειρία σου θα είναι πολύτιμες την επόμενη μέρα για να σταθούμε αποτελεσματικά δίπλα στους ανθρώπους του επιχειρείν, για να συμβάλουν κι αυτοί με τη σειρά τους στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Ο Γιώργος Διγκόλης του Αναστασίου και της Μαρίας γεννήθηκε το 1962 στο Sao Paolo Βραζιλίας, μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα όπου κατοικούσε  και εργαζόταν μέχρι το 2006. Έκτοτε  κατοικεί και εργάζεται στην Καστοριά.

Από το 1990 είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Δημοπούλου (νηπιαγωγός). Είναι πατέρας δύο παιδιών του Αναστάση και της Ειρήνης, που φοιτούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης της ΠΑΝΤΕΙΟΥ Α.Σ.Π.Ε. (σήμερα ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο).

Από ξένες γλώσσες γνωρίζει Αγγλικά.

Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος από το 1982. Κατά καιρούς έχει εργαστεί σε  διάφορες υπηρεσίες της Τράπεζας, από όλες τις θέσεις ιεραρχίας, σε πολλά υποκαταστήματα της, σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας (Πτολεμαΐδα, Σέρβια, Νεάπολη Κοζάνης, Τσοτύλι, Σιάτιστα, Άργος Ορεστικό, Καστοριά). Σήμερα είναι Διευθυντής του Καταστήματος  της Ε.Τ.Ε. στην Καστοριά.

Υπήρξε ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Πτολεμαΐδας και της ομάδας της  Μεσιανής Κοζάνης. Είναι κάτοχος πτυχίου προπονητή μπάσκετ γ΄ κατηγορίας και υπήρξε προπονητής ομάδων μπάσκετ του «Φ.Σ. ΑΡΙΩΝ»  Πτολεμαΐδας και του «Αμύντα»  Αμυνταίου. Η προσφορά του στον αθλητισμό έκλεισε με τη συμμετοχή του, για μια θητεία, στο Δ.Σ. του Αρίωνα Πτολεμαΐδας.

Από το 2008 μέχρι και σήμερα εκπροσωπεί τους εργαζόμενους της Ε.Τ.Ε. στην Περιφέρεια της Δυτ. Μακεδονίας αλλά και στους νομούς Πέλλας, Ημαθίας και Πιερίας ως  αιρετό μέλος του Δ.Σ. του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ) και από το 2017 μέχρι και σήμερα αποτελεί μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας Ελλάδος (Ο.Α.Τ.Υ.Ε.).

Γραφείο τύπου

Post a comment

© 2024 Γεωργία Ζεμπιλιάδου.