No comments yet

Έχει μάθει να αγωνίζεται σε πολλούς και διαφορετικούς στίβους. Στην δουλειά, στην οικογένεια, στις σπουδές της, στην επιστήμη της

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση υποψηφιότητας.

Έχει μάθει να αγωνίζεται σε πολλούς και διαφορετικούς στίβους. Στην δουλειά, στην οικογένεια, στις σπουδές της, στην επιστήμη της. Μπήκε το 2014 στον στίβο της Αυτοδιοίκησης ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος και κόσμησε το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας. Υπηρετεί την αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια ως υπάλληλος με την ευσυνειδησία που την διακρίνει πάντα.

Σήμερα υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη τιμή και χαρά την  Ρούλα Μαυρίδου στον συνδυασμό μας

Καλώς ήρθες στην ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ Ρούλα

 ΜΑΥΡΙΔΟΥ (ΡΟΥΛΑ) ΜΥΡΟΦΟΡΑ

Σε μια  Ελληνική κοινωνία όπου τα πάντα αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς, οι αξίες, τα ιδανικά και ο ανθρωπισμός περνάει κρίση διαρκείας. Η καθημερινότητα των ανθρώπων γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Η ανεργία, η φτώχεια, η οικονομική εξαθλίωση , η μετανάστευση,  οι ασθένειες  χτυπούν καθημερινά την πόρτα μας . Ήρθε ο καιρός να κάνουμε κάτι,  δεν θέλουμε να είμαστε θεατές σε ένα έργο με ηθοποιούς μαριονέτες . Όλοι μαζί μπορούμε , γιατί όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε το ακατόρθωτο .

Αυτός είναι και ο λόγος  που βάζω  υποψηφιότητα  για δεύτερη φορά  ως Περιφερειακή Σύμβουλος    με τον Συνδιασμό  της κ.Γεωργίας  Ζεμπιλιάδου.

Γεννήθηκα στην Πτολεμαϊδα  ένα χειμωνιάτικο πρωινό  του 1972.Είμαι παντρεμένη με τον Γρηγόρη Αμανατίδη και έχουμε έναν υπέροχο γιο τον Αριστοτέλη.

Είμαι  κάτοχος μεταπτυχιακού (Μsc)Λογιστική και Ελεγκτική  και  Πτυχιούχος  των ΤΕΙ ΣΣΟΕ Μεσολογγίου,  ΤΕΙ Λογιστικής Κοζάνης και  ΑΣΠΑΙΤΕ  ΕΠΠΑΙΚ Κοζάνης.

Εργάστηκα 3 καταπληκτικά χρόνια ως αναπληρώτρια καθηγήτρια ειδικής αγωγής στα ΕΕΕΕΚ  Καστοριάς, Πτολεμαϊδας και Κοζάνης.

Εργάστηκα 2 χρόνια ως  Διοικητική Υπάλληλος  στην ΠΕ Φλώρινας

Τα τελευταία 5   χρόνια Εργάζομαι ως Διοικητική Υπάλληλος στον Δήμο Εορδαίας.

Γραφείο τύπου

Post a comment

© 2024 Γεωργία Ζεμπιλιάδου.