No comments yet

Ο ιδιωτικός τομέας και οι άνθρωποι που παλεύουν να κρατήσουν όρθιες τις επιχειρήσεις τους σε συνθήκες κρίσεις, είναι στο επίκεντρο του προγράμματός μας για την ανάκαμψη της Περιφερειακής Οικονομίας

Κοζάνη 08-04-2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Ο ιδιωτικός τομέας και οι άνθρωποι που παλεύουν να κρατήσουν όρθιες τις επιχειρήσεις τους σε συνθήκες κρίσεις, είναι στο επίκεντρο του προγράμματός μας για την ανάκαμψη της Περιφερειακής Οικονομίας. Αυτούς τους ανθρώπους εκπροσωπεί στον συνδυασμό μας ένας νέος άνθρωπος που βρίσκει τον χρόνο και την διάθεση να ασχοληθεί με τα κοινά.

Καλώς ήρθες στην Ομάδα της Ελπίδας Αχιλλέα Φ. Τσιγιάννη

 

Βιογραφικό σημείωμα Τσιγιάννη Φ. Αχιλλέα

 

Κατάγεται από την Καισαρειά – Κοζάνηςς όπου και διαμένει. Είναι 42 ετών, παντρεμένος με την Μαριάννα Παπαζήση και έχουν δύο (2) παιδιά.

Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Λυκείου, και για πολλά χρόνια ήταν ιδιοκτήτης

καταστήματος στο χώρο της εστίασης. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ιδιωτικός

υπάλληλος στο κλάδο του εμπορίου στην εταιρία ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΖΗΣΗ Ο.Ε. με έδρα το Βατερό – Κοζάνης.

Το να ασχοληθεί κανείς με τα κοινά απαιτεί ιδιαίτερη αφοσίωση, αγάπη για τον τόπο του, κατανόηση της πραγματικότητας πού βιώνουν οι άνθρωποι και διάθεση για σκληρή δουλειά και προσφορά,

Στις εκλογές κατεβαίνω με τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου γιατί πιστεύω ότι αφουγκράζεται και κατανοεί το δύσκολο κλίμα για την επιχειρηματικότητα της περιοχής και μπορεί να δημιουργήσει ένα ευοίωνο πλαίσιο στήριξης των επιχειρήσεων και ένα αισιόδοξο επενδυτικό πρόγραμμα.

Η έμφαση που δίνει στο πρωτογενή τομέα της Περιφέρειας μπορεί να βοηθήσει πολλούς νέους ανθρώπους να αναλάβουν δράση σε ένα τόσο νευραλγικό κομμάτι με πολλές προοπτικές και να φέρουν την ανάπτυξη ξανά στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Γραφείο τύπου

Post a comment

© 2024 Γεωργία Ζεμπιλιάδου.